"Робочі" будні: У Києві таксист "вколовся" на очах перехожих і продовжив розвозити пасажирів

Крім того, як повідомляють правоохоронці, таксист не мав при собі посвідчення водія.

У Києві перехожі стали свідками того, як один з таксистів зробив собі ін'єкцію наркотику і після цього продовжував розвозити пасажирів. На щастя, одна зі свідків повідомила про інцидент правоохоронцям. Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції Києва в Facebook, передають Патріоти України.

«"Водій таксі з пасажиром кололи себе шприцом, а після лежали обличчями на панелі приладів" — такий виклик отримали патрульні. Заявниця, на підтвердження своїх слів, навіть надала фотографію чоловіків. Подія сталася на вулиці Борщагівській», — йдеться в повідомленні.

Патрульні, які прибули на місце, не виявили вказаний автомобіль Renault, але інформацію передали колегам і почали пошуки.

«Інспектори виявили Renault пізніше на вулиці Гетьмана. Патрульні помітили явні ознаки наркотичного сп'яніння у 39-річного водія, а пасажир був вже інший. На вимогу охоронців порядку пройти процедуру освідування на стан сп'яніння водій відмовився, крім того, не мав при собі посвідчення водія», — повідомили в поліції.

Патрульні склали на керманича протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та постанову за ст.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів) КУпАП.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...