"Рогозін головного мозку": Росія націлилася на окупацію Місяця

За словами голови "Роскосмосу", після 2030 року у РФ планують створити модуль місячної бази.

Дмитро Рогозін

Глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін під час лекції в Московському державному університеті продемонстрував презентацію про програму опановування Місяця Росією, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами Рогозіна, із 2029 року розпочнуть пілотовані польоти до Місяця та його комплексне дослідження за допомогою місяцеходу, у 2030 році на супутник висадять людину, а після цього у планах "Роскосмосу" – створення модуля місячної бази.

У 2017 році Росія та США підписали заяву про спільну роботу над проектом. У січні 2018 року в Токіо відбулися закриті збори Міжнародної координаційної ради з розроблення DSG. Представники "Роскосмосу" на зборах запропонували запускати російський місячний багатофункціональний модуль на американській ракеті.

22 вересня 2018 року Рогозін заявляв, що РФ не зможе брати другорядну участь в американському проекті навколомісячної станції Deep Space Gateway (DSG) – програмі NASA зі створення міжнародної населеної станції для вивчення Місяця і далекого космосу, яку планують запустити на орбіту навколо Місяця у 2020-х роках.

Він сказав, що РФ може створити свою наукову станцію з дружніми країнами.

У жовтні Рогозін анонсував створення за шість-сім років космічної транспортної системи, що постійно працюватиме, яка зможе досягти Місяця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...