Роки не завада: На Чернігівщині 80-річний чоловік викрав Lexus

Замість елітного автомобіля спритний дідусь залишив свій старий велосипед.

У Чернігівській області затримано 80-річного чоловіка за спробу викрадення автомобіля «Lexus». Про це повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, повідомлення про зникнення автомобіля в поліцію надійшло ввечері 17 грудня. «Заявник розповів правоохоронцям, що транспортний засіб стояв біля Крехаївської сільської ради, ключі залишилися в замку запалювання. Автомобіль був заведений, оскільки його власник вирішив зайти в адмінбудівлю лише на кілька хвилин», - йдеться в повідомленні.
Орієнтування на автомобіль миттєво було розіслане патрулям, обслуговуючим суміжні райони.
Менше ніж через годину співробітники Козелецького відділення поліції наздогнали і заблокували автомобіль «Lexus», яким заволодів чоловік, 1940 р.н.
«Коли поліцейські і небайдужі громадяни наздогнали автомобіль в Рожнах Броварського району Київської області, були дуже здивовані: за кермом знаходився 80-річний чоловік. Він розповів правоохоронцям, що проїжджав біля сільради на велосипеді, і коли побачив «Лексус», вирішив його викрасти. Замість елітного автомобіля він залишив свій старий велосипед», - розповіли в поліції.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...