Роки пияцтва й поневірянь не минули безслідно: Помер екс-гравець київського "Динамо"

У Деркача були серйозні проблеми зі здоров'ям. Його поховали на одному з харківських цвинтарів.

Колишній захисник київського "Динамо", харківського "Металіста" і московського ЦСКА Борис Деркач, який ледь не помер у Південно-Східній Азії й тільки у травні повернувся в Україну, помер у Харкові у віці 56 років, передають Патріоти України з посиланням на Фокус.

Нагадаємо, що чемпіон СРСР-90 Деркач до складу "Динамо" потрапив із другої спроби і навесні 1990-го доклав дублем московський ЦСКА в золотому матчі чемпіонату СРСР. Кияни виграли 4:1, а другий гол захисника став одним із кращих у сезоні.

Після розвалу СРСР грав у Болгарії, Угорщині, де зв'язався з криміналітетом і потрапив до в'язниці. Відсидівши, повернувся в Україну і працював скаутом у харківському "Металісті". Після того, як команда перестала існувати, подався на заробітки в Південно-Східну Азію, де знову зв'язався з місцевими кримінальниками.

Своє 55-річчя Борис зустрів у січні в статусі бомжа в Куала-Лумпурі (Малайзія). А ще через декілька місяців стало відомо, що Деркач перебуває в госпіталі – хворий, деморалізований і, загалом, нікому не потрібний. Колишньому футболістові загрожувала в'язниця на чужині.

Борис Деркач у клініці Куала-Лумпура

За допомогою добрих людей Деркач повернувся до Харкова, але роки пияцтва й поневірянь підірвали його здоров'я.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...