"Ромео і Джульєтта" зі щасливим кінцем: В Італії сусіди, які вперше побачили один одного на балконах під час карантину, готуються до весілля (фото)

Ліза і Мікеле більшу частину свого життя проживали на одній вулиці, але навіть не підозрювали про існування один одного.

У оспіваному Шекспіром італійському місті Верона сталася історія, що частково нагадує сюжет трагедії «Ромео і Джульєтта» - але тільки зі щасливим кінцем, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У п'єсі, як відомо, є знаменита «сцена на балконі», де закохані зізнаються один одному в любові. Сучасних «Ромео і Джульєтту», як пише видання Metro, теж зв'язали навіки балкони. А в якості перешкоди на шляху до щастя замість ворогуючих сімей виступив COVID-19. Хоча, з іншого боку, саме завдяки йому і познайомилися майбутні подружжя.

40-річна Ліза Аньєллі і 38-річний Мікеле Д'Альпаос більшу частину свого життя проживали на одній вулиці, але навіть не підозрювали про існування один одного. Вперше вони побачилися під час введеного в зв'язку з пандемією коронавируса карантину, коли безліч італійців вийшли на балкони, підтримати один одного у важкі часи. Люди співали хором, скандували гасла, влаштовували концерти.

Одного вечора сестра Паоли, скрипалька Ліза, приєдналася до імпровізованого концерту, граючи на скрипці хіт групи Queen - We Are The Champions. Паола, юрист за професією, допомагала сестрі зі звуком і поралася з колонками. Мікеле, який стояв на балконі навпроти, не міг відірвати від жінки очей. І вирішив будь-що-будь познайомитися з зачарувала його сусідкою. Він зумів розшукати її в Instagram. Пара почала дистанційно спілкуватися. Вони листувалися, розмовляли по телефону, виходячи на балкони. Д'Альпаос розмістив на огорожі даху свого будинку великий банер з написом «Паола», щоб висловити охоплювали його емоції. Це фото стало вірусним в соцмережах.Сама Паола зізналася, що теж закохалася в Мікеле з першого ж погляду, коли помітила його на балконі. «Наші очі зустрілися. Атмосфера була такою романтичною».

Лише через десять тижнів, після закінчення карантину в травні, закохані змогли нарешті вийти зі своїх квартир і зустрітися в парку. І тепер не бажають більше розлучатися.

Вони оголосили про заручини і готуються до весілля, яку збираються зіграти на даху будинку Мікеле.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...