"Росія готує "абхазький сценарій" на Донбасі", - військовий експерт

Всіх, хто підписав контракт зі Збройними силами Росії, збирають групами по 10-20 чоловік і везуть автобусами в Ростовську область.

Росія готує "абхазький сценарій" для непідконтрольного Україні Донбасу. Про це розповів військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, посилаючись на інформацію від жителів непідконтрольного Донецька, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

За словами експерта, на це вказують кілька факторів. "По-перше, всіх, хто знаходиться там на "державній службу" та всіх, хто підписав контракт зі Збройними силами Росії, збирають групами по 10-20 чоловік, везуть автобусами в Ростовську область і там вони приймають присягу РФ. Там же їм і всім членам їх сімей вручають паспорти РФ в якості подарунка. Але це стосується тільки військовослужбовців та держслужбовців.

По-друге, населення вони не чіпають і зараз політика така, що всі військові гарнізони виведені за межі міст і розташовані вони в основному в промзонах колишніх заводів. На БТРах за горілкою ніхто не їздить, так як військовим заборонено з'являтися в місті у військовій формі, щоб не дражнити мирне населення ", - розповів Жданов.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...