Росія і Німеччина за спиною України досягли угоди щодо Донбасу

Козака запросили на переговори в Берлін щодо Донбасу, щоб "краще зрозуміти лінію" Москви з цього питання.

Дмитро Козак

Заступник голови Адміністрації президента Росії Володимира Путіна Дмитро Козак, який прибув в середу, 13 травня, з одноденним робочим візитом до Берліна на запрошення німецької сторони заявив, що в ході консультації учасники переговорного процесу щодо врегулювання військового конфлікту на Донбасі прийшли до важливої угоди, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Сьогодні у відомстві федерального канцлера відбулися додаткові консультації щодо врегулювання конфлікту на південному сході Украіни. Дійшли угоди про взаємні подальші дії щодо мирного врегулювання конфлікту", - розповів він.

Крім того, на його думку, ці консультації, нібито дадуть додатковий імпульс для продовження переговорів.

Відзначимо, що Козака запросили на переговори в Берлін щодо Донбасу, щоб "краще зрозуміти лінію" Москви з цього питання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...