"Росія не дозволила Мадуро втекти з Венесуели", - Помпео

Диктатор збирався летіти до столиці Куби Гавани.

Ніколас Мадуро, президент Венесуели, хотів втекти з країни. "Росія не дозволила йому цього зробити", – повідомив держсекретар США Майк Помпео, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"У нього був підготовлений літак, він був готовий виїхати сьогодні вранці, як ми розуміємо, але росіяни вказали йому, що він повинен залишитися", — сказав він.

За словами Помпео, Мадуро збирався летіти до столиці Куби Гавани.

Міністерство закордонних справ Венесуели не підтверджує таку інформацію. Глава відомства Хорхе Арреаса у мікроблозі в Twitter назвав це фейком. "Вигадувати фейкові новини — дуже сумний спосіб визнати, що переворот, який ви підтримали, провалився... знову. Уряду США варто повернутися до дипломатії", — написав міністр.

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова також спростувала заяву Помпео. "Вашингтон щосили намагався деморалізувати венесуельську армію і тепер використовує фейки як частину інформаційної війни", - сказала вона в заяві CNN.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...