Росія проти Ху*ла: Майор поліції підтримав Навального і потрапив під каток ФСБ (відео)

Виявилося, що підтримка політв'язнів "паплюжать честь і гідність співробітника поліції".

"Вчинення вчинку, який ганьбить честь і гідність співробітника поліції", - з таким формулюванням звільнений з правоохоронних органів майор російської поліції Руслан Агібалов, вірніше, вже екс-майор. А причиною для звільнення стало записане майором і розміщене їм в мережі відеозвернення на підтримку Олексія Навального, передають Патріоти України.

Починається це відеозвернення з фрази: "Я, майор курської поліції, хочу звернутися зі словами підтримки на адресу Навального Олексія Анатолійовича". Поліцейський висловився на підтримку не тільки Навального, але також інших росіян, які зараз знаходяться в слідчих ізоляторах та в місцях позбавлення волі за політичними мотивами. Агібалов згадав таких політв'язнів, як Олександр Шестун, Анатолій Биков, Сергій Фургала і деяких інших.

Він також різко висловився про прийняту в Росії практику фізичного усунення людей, які публічно виражають незгоду з правлячим режимом.

Свій вчинок поліцейський пояснив занепокоєнням з приводу того, що його діти "виростуть в країні, де незгода з діючою владою може стати приводом для вбивства або надуманої кримінальної справи". Майор сказав, що не хотів би червоніти і ніяковіти, коли діти запитають його про те, що він зробив для того, щоб Росія була вільною країною, де люди можуть висловлювати свої погляди, не побоюючись політично мотивованих переслідувань.

А через годину після публікації відео в мережі Агібалову подзвонили з місцевого управління ФСБ і попросили приїхати на бесіду в УВС Курська. Як він розповів в іншому розміщеному в мережі відео, після семигодинного "опрацювання" йому вручили наказ про звільнення з правоохоронних органів.

Виявилося, що підтримка Навального та інших політв'язнів "паплюжать честь і гідність співробітника поліції".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...