Росія проти Ху*ла: Побита ОМОНівцем на мітингу жінка перебуває в реанімації, - ЗМІ (відео)

Напередодні в мережі з'явилося відео з мітингу в Санкт-Петербурзі, на якому силовик вдарив літню жінку ногою в живіт.

54-річна петербурженка Маргарита Юдіна, яка напередодні отримала удар ногою від співробітника ОМОНу на мітингу на підтримку Олексія Навального, знаходиться в реанімації без свідомості. Про це повідомляє Telegram-канал BAZA, передають Патріоти України.

Стверджується, що у жінки серйозна травма голови, а за ніч їй стало гірше.

Як повідомляє "РИА Новости", постраждала перебуває в реанімаційному відділенні НДІ швидкої допомоги імені Джанелідзе. При цьому директор НДІ швидкої допомоги ім. Джанелідзе Вадим Мануковський заявив виданню "Підйом", що жінка "почуває себе чудово". «У неї легка травма, там взагалі жодних проблем. Вона у свідомості, відчуває себе чудово, я б її взагалі виписав", - сказав він.

Напередодні в мережі з'явилося відео з мітингу в Санкт-Петербурзі, на якому співробітник ОМОНу вдарив літню жінку ногою в живіт. Силовики втрьох тягли затриманого чоловіка, а росіянка хотіла дізнатися, що відбувається. В результаті раптового удару вона впала і вдарилася головою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...