Росія проти Ху*ла. Український слід: Головний російський опозиціонер часто бував у селі на Київщині (фото, відео)

Рідні Олексія Навального і досі живуть в Україні.

Двоюрідна сестра опозиціонера Олексія Навального Марина показала старий будинок у селі Залісся Київської області, де в дитинстві бував російський політик, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

Вона розповіла, що в цьому будинку жила її сім'я та їхня спільна з Олексієм бабуся. Але в 1986 році після вибуху на ЧАЕС їх усіх евакуювали.

Того ж року було засновано нове село для евакуйованих – Нове Залісся. Тут живе двоюрідна тітка опозиціонера Наталія Іллівна і ще один родич росіянина Павло Навальний.Село Нове Залісся"Так, я далекий родич Олексія Навального, наші діди були братами, якось так", – сказав чоловік.

Він говорив, що не дуже багато може розповісти про дитинство Олексія. Коли той приїжджав до бабусі, Павло був занадто маленьким. У дорослому віці вони не бачилися. Відзначимо, що Павло Навальний є старостою села Нове Залісся.

"У нас зараз усі говорять про Навального, часто згадують земляка, пишаються. Така ситуація, війна з Росією, тому всі підтримують Олексія, який протистоїть Путіну", – додав Павло.Павло НавальнийТакож він сказав, що в селі ще проживає Олександр Навальний – двоюрідний брат російського опозиціонера. Чоловік працює водієм-далекобійником, а його дружина Наталя працює в місцевій школі. Говорити з журналістами вони відмовилися, оскільки про це їх просив сам Навальний.

"Шкода, але у вас не вийде, мабуть, поговорити з жодним близьким родичем", – сказав Павло.

Водночас він згадував, що Навальний багато разів приїжджав до них у село вже після переселення в дорослому віці, зустрічався з родичами, їздив на проводи в зону відчуження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...