Росія провалила ключові "нафтові" переговори з Білоруссю

Відзначається, що наступний раунд переговорів повинен пройти не пізніше 1 лютого. В іншому випадку країни Європи можуть недоотримати паливо.

13 січня стало відомо, що Федеральна антимонопольна служба Росії не зуміла домовитися з Міністерством антимонопольного регулювання і торгівлі Білорусі щодо тарифів, за якими буде відбуватися транзит нафти до Європи, передають Патріоти України з посиланням на БЕЛТА.

Відзначається, що Мінськ більше не хоче прокачувати нафту за старими цінами і, провівши перерахунки, запропонував нову формулу, однак російська сторона поки взяла паузу в переговорах і проведе свій розрахунок транзиту, після чого виступить з пропозицією.

Видання зазначає, що договір на транзит повинні укласти до 1 лютого, в іншому випадку країни в Європі можуть недоотримати паливо.

Нагадаємо, раніше президент Лукашенко заявив про те, що йому не вдалося досягти консенсусу з даного питання на зустрічі з Володимиром Путіним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...