Росія швидко підготується до наступу на Україну, - генерал

Військовий вважає, що на підготовку до повномасштабної війни проти України, Росія витратить 20 днів в середньому.

Росія підготується до наступу на Україну за пару тижнів. Таку думку висловив генерал-лейтенант Ігор Романенко, передають Патріоти України з посиланням на РolitekА.

«Зараз у Росії немає угруповання, щоб починати повномасштабні військові дії, але це на поточний момент. Якщо цим системно займатися, це можна зробити за кілька тижнів. За розрахунками така група повинна бути від 240 тисяч військових», – пояснив генерал-лейтенант.

Примітно, що у 2016 році таке ж за розмірами угруповання Росія ввела на територію Білорусі. Під виглядом створення загальної ППО, тоді росіяни перекинули до Білорусі не лише засоби протиповітряної оборони, а й необхідну техніку і спорядження для сухопутних військ. «Тоді були організовані склади, привезено озброєння, і якщо уважно розглянути карту, тільки Західний напрямок України зараз знаходиться в безпеці. З військової точки зору це небезпечна ситуація, якщо ви один, а навколо вас півкільцем стоять сили, з якими потрібно боротися», – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...