Росія втрачає серйозні гроші через епідемію коронавірусу: Світові ціни на нафту впали

Світові ціни на нафту продовжують падати і коливатися на межі психологічної позначки в 50 доларів за барель.

Розвиток коронавируса становить серйозну загрозу для світової економіки і особливо для Росії, оскільки саме Китай є найбільшим споживачем російського сировини. Це, в свою чергу, наповнює федеральний бюджет Росії валютною виручкою. Інформаційні агентства повідомляють, що ф'ючерси на нафту WTI впали до 52,12 долара за барель, передають Патріоти України.

Російська нафта марки Urals також знижується і знаходиться на рівні 54,08 долара за барель.

Аналітики заявляють, що спалах коронавируса чинить серйозний вплив на економічну активність, внаслідок чого нафта почала різко знижуватися. Китай є найбільшим світовим споживачем нафти - його відмова від покупки додаткових обсягів викликає істотне перевищення пропозиції над попитом.

Аналітики інвестиційного банку Goldman Sachs знизили свій прогноз зростання попиту на нафту в 2020 році майже вдвічі. Прогноз цін на нафту в першому кварталі був знижений на 16%.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...