"Росія вимагала скасувати постанову, якою вибори на Донбасі можуть проводитися лише після виведення окупаційних військ", - Казанський про засідання ТКГ

Російські представники від ОРДЛО у Мінську знову влаштували істерику – цього разу через постанову Верховної Ради 3809 Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році.

Денис Казанський

Про це розповів донецький блогер, учасник Тристоронньої контактної групи з питань Донбасу Денис Казанський на сторінці в мережі Facebook, передають Патріоти України.

За словами блогера, вчора військовим вдалося узгодити чергове "повне і всеосяжне" припинення вогню. Такі переговори, що стосуються розведення сил, перемир'я та інших військових питань, відбуваються в підгрупі з безпеки, їх веде військове командування, тому деталей він не знає.

"Можу сказати тільки, що налаштований скептично, оскільки подібних "остаточних" перемир'їв було підписано вже приблизно 100500 і всі з відомим результатом. Наприклад, попереднє "всеосяжне і безстрокове" припинення вогню було домовлено рік тому - з опівночі 21 липня 2019 року", - наголосив Казанський.

"Що стосується політичної підгрупи, в якій я перебуваю, то там звичний глухий кут, без змін. Російські представники від ОРДЛО знову влаштували істерику - цього разу через постанову Верховної Ради 3809 "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році"", - розповів він.

Казанський зазначив, що в цій постанові російських представників обурила фраза про те, що вибори на окупованих територіях можуть проводитися лише після "виведення всіх незаконних збройних формувань, керованих, контрольованих і фінансованих Російською Федерацією, російських окупаційних військ, їхньої військової техніки з території України".

"Росіяни почали вимагати, щоб українська сторона цю постанову скасувала, але були, зрозуміло, ввічливо послані за відомою адресою", - підсумував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...