"Росія зараз готова поступитися", - ексрадник секретаря РНБО про ймовірність миру на Донбасі (відео)

Креативний продюсер студії "Квартал 95" впевнений, що стосовно Донбасу Росія "просто торгується".

Сергій Сівохо

Росія готова домовитися про мир на Донбасі. Таку думку український актор, креативний продюсер студії "Квартал 95", колишній радник секретаря Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Сергій Сівохо висловив у програмі "БАЦМАН" головної редакторки видання "Гордон" Олесі Бацман, передають Патріоти України.

"Зараз склалася унікальна ситуація, коли реально можна досягти миру. Мені чомусь здається, моя суб'єктивна думка – що Росія зараз готова поступитися, але вона просто торгується, вона намагається щось вирвати для себе із ситуації. Я не політолог, я не фахівець у дипломатії, я не розумію, що саме, але мені здається, що зараз не скористатися такою ситуацією було б гріхом", – сказав він.

Пізніше ексрадник секретаря РНБО уточнив, що має на увазі ситуацію, що склалася після виборів президента України "ще до настання цього жахливого пандемічного чинника". "Розумієте, Росія була вже у глухому куті, їй потрібно було вирішувати це питання. Постійно витрачати гроші на утримання так званих "ЛНР" і "ДНР" – це складно і відчутно навіть для такого монстра, якого підживлюють природні ресурси, як Росія, скажімо прямо, наддержави. Їм потрібно, з огляду на цей конфлікт, і зберегти обличчя, і мати якусь для себе вигоду", – вважає Сівохо.

За його словами, "треба придумати, як цим скористатися".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...