"Росія завдасть ядерного удару при будь-якій ракетній атаці ворога", - Генштаб ЗС РФ

У березні 2018 року Володимира Путін вже погрожував людству «глобальною катастрофою».

Росія відповість ядерним ударом на будь-яку ракетну атаку по її території. Про це йдеться в статті представників Генштабу ЗС РФ в газеті «Красная звезда», передають Патріоти України.

Начальник управління Головоперуправління ГШ ЗС РФ генерал-майор Андрій Стерлін і провідний науковий співробітник академії при ГШ ЗС Олександр Хряпін стверджують, що при запуску ракет в бік Росії не буде можливості визначити їх тип. Тому «будь-яка атакуюча ракета буде позиціонуватися як ракета з ядерним оснащенням».

Високопоставлені військові відзначили, що дані про початок атаки автоматично передадуть в Кремль, «який в залежності від обстановки визначить масштаб відповіді ядерних сил». Автори наполягають, що «умови про застосування противником ядерного та інших видів зброї масового ураження, про вплив по критично важливим об'єктам Росії, про агресію із застосуванням звичайних засобів ураження не повинні викликати питань у експертів».

У Генштабі вважають, що мета можливої атаки - знищення Росії як держави. Тому, країна-агресор «позначила червоні лінії, переступати які ми не радимо нікому».

У тому випадку, якщо хтось все-таки вирішить напасти на Росію, то, пишуть представники Генштабу, «відповідь без сумніву буде нищівною».
У березні 2018 року Володимира Путін вже погрожував людству «глобальною катастрофою». «Я все-таки як громадянин Росії і глава російської держави тоді хочу запитати: «А навіщо нам такий світ, якщо там не буде Росії?», - сказав він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...