Росіяни готуються до кінця світу: Оприлюднили страшне пророцтво старця Іони

У світі оприлюднили чергове страшне пророцтво про можливий початок Третьої світової війни.

Згідно з пророцтвом одеського старця Іони, незабаром світова спільнота знову загрузне в чварах і конфліктах. Внаслідок цього на планеті почнеться Третя світова війна, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Він описав її так: дві наддержави не зможуть поділити здобуте, через що почнуться битви. Старець зазначає, що ця війна стане найбільш кровопролитною, з небаченою кількістю жертв.

Повернути світу колишній вигляд після війни буде неможливо, оскільки багато держав будуть зруйновані і зовсім перестануть існувати. Вціліє лише одна країна, розташована в північній частині земної кулі.

Описані Іоною події почнуться на планеті в 30-роках цього століття.

Раніше провидець зробив досить достовірне передбачення і про військовий конфлікт на Донбасі.

Старець Іона (в миру Володимир Ігнатенко) жив в Одеському Свято-Успенському монастирі. До нього, щоб отримати відповідь на свої питання, приїжджали люди зі всієї України і Росії. Отець Іона помер в грудні 2012 року.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...