Росіяни і українці на Майдані: Учасник війни на Донбасі показав знакові фото

У мережі з'явилося знакове фото з параду в Києві до Дня перемоги у 2010 році. На ньому зображені дві колони, які йдуть поруч, – українські воїни з синьо-жовтим прапором і російська делегація з триколором.

Українські та російські військові на параді 9 Травня у часи Януковича

Це фото і добірку декількох інших з ілюстрацією пропагандистського формату святкування 9 Травня у часи утікача Віктора Януковича опублікував на своїй сторінці у Facebook пресофіцер бригади швидкого реагування НГУ, учасник війни на Донбасі Андрій Куліш (Харитон Старський), передають Патріоти України.

"Побєдобєсіє в Києві, 2010 рік. Якщо ви відчуваєте внутрішній дискомфорт, переглядаючи ці фото, я вас вітаю: тест пройшли. Якщо ж у вас виникає ностальгія, радість за дідів і смуток за проср*ною державою, де так вільно дихає людина, у мене погані новини: здається, ви помилилися країною", – написав захисник.

"До речі, перше фото дуже красномовне. Мине всього чотири роки, і ось ці, хто несе триколор, зріжуть із себе шеврони, захоплять Крим, будуть азартно так, без жодних докорів сумління "пострілювати" на Донбасі в тих, хто йде в сусідній колоні", – наголосив він.

У коментарях під світлинами українці також висловили обурення і здивувалися тому, наскільки все змінилося за 10 років.

Парад на 9 Травня у часи Януковича

Парад на 9 Травня у часи Януковича

Парад на 9 Травня у часи Януковича

"Що характерно, за весь час Яника, паради на День Незалежності не проводилися. Зате 9 Травня і День визволення Києва постійно "поважали", "Всього 10 років, а який розрив!", "Дивишся на це лайно і розумієш, для чого нам потрібен був Майдан!!! Схиляюся перед усіма тими, хто тоді вистояв!", "Хвилин п'ять вдивлялася в перше фото, чи не фотошоп це. Настільки вже далеко і звикли до україноцентризму. І ще: мені більше подобається, коли на параді на Майдані – американські й британські прапори", "Неначе дві різні реальності – тоді й зараз", – пишуть люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...