Росіяни в люті: "Відхід Трампа став важким ударом по політиці Кремля", - Піонтковський

Його особисті ідіотські переконання безграмотної в зовнішній політиці людини повністю задовольняли інтереси Кремля, переконаний експерт.

Росія біситься після того, як 45-й президент США Дональд Трамп покинув свій пост. Москва втратила так званого «корисного простака», і це важкий удар по кремлівській політиці. Таку думку озвучив російський політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

«Я не поділяв конспірологічної теорії, згідно з якою Трамп є прямим агентом російських спецслужб. Головна його цінність для Москви була в тому, що його особисті ідіотські переконання безграмотної в зовнішній політиці людини повністю задовольняли інтереси Кремля», - вважає Піонтковський.

Так, політолог звертає увагу, що Москву не могло не радувати критичне ставлення Трампа до НАТО. «Чотири роки НАТО просто не існувало ... Ця людина, до величезної радості Москви, кожен раз, висловлюючись по НАТО, показував своє вкрай негативне ставлення до цієї організації і прямо давала зрозуміти, що ніяких зобов'язань з колективної оборони він виконувати не збирається», - нагадує експерт.

Тепер, за прогнозами Піонтковського, Трамп назавжди піде з великої політики і займеться гольфом. «Думаю, Трамп трохи охолоне і його сім'я (у нього дуже розумний зять) пояснить, що йому краще, як кажуть росіяни, не рипатися. Тоді, може бути, його пробачать», - підсумував політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...