"Росіяни все ж рано чи пізно припинять цей дебілізм": Казанський розповів, як Донбас повернеться в Україну

Дениса Казанського разом з керівником проекту «Острів» Сергієм Гармашем залучили до переговорів по Донбасу в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Відомий український журналіст Денис Казанський вважає, що тимчасово окуповані території вийдуть з-під російського протекторату, передають Патріоти України з посиланням на Факти.
«Я вважаю, що війна колись закінчиться. І рано чи пізно Росії точно повинна набриднути вся ця історія. Та й влада там коли-небудь все ж зміниться - їм вся ця кампанія з усіх боків невигідна - те, що зараз відбувається», - зазначив журналіст і додав, що сподівається на "здоровий глузд" і що «росіяни все ж рано чи пізно припинять цей дебілізм».
Що ж стосується представників окупаційних адміністрацій, то, за його словами, їх ніхто серйозно не розглядає і що тиражовані ними фейки «не мають ніякого відношення до реальності».
«Я не прихильник того, щоб всіх чесати під одну гребінку: стверджувати, що весь окупований Донбас в єдиному пориві чекає Україну або в єдиному пориві хоче в Росію. Є різні люди», - зазначив він.
Також, за його словами, помилковим є і думка (як в цьому запевняють росіяни), що весь окупований Донбас - це прихильники так званих «ДНР» і «ЛНР».

«Наш голос в ТКГ - це голос іншого Донбасу. Який ніколи не визнавав "ЛНР" і "ДНР". З першого дня існування цих організацій не вважав їх легітимними, які мають право щось озвучувати від імені Донбасу. Тому я б не сприймав серйозно будь-які посили з боку цих організацій», - додав Денис Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...