"Російські куратори весь час говорять про "сухопутний коридор до Криму": Паблік ОРДО повідомив тривожні новини

Завезення техніки відбувається в основному в нічний час, в період дії комендантської години (23-00 - 05-00).

Росія продовжує активно завозити військову техніку на непідконтрольні Україні території Донецької та Луганської областей - танки, ЗРК, БТР, БМП, радіолокаційні станції, різні візуальні пристосування для контролю позицій ЗСУ і багато іншого. Про це повідомляє Телеграм-канал «Вільнодумець», передають Патріоти України.

Ресурс пише, що НВФ підтягують техніку не на передові позиції, а на так звані 2-3 рубежі оборони «ДНР» і в закриті місця базування, розташовані в місцях ймовірного руху противника. За інформацією «вільнодумців» такими напрямками вважаються: Горлівка, Авдіївка-Ясинувата та Оленівка - «донецький напрямок», на півдні - Новоазовск.
При цьому члени НВФ вважають, що швидше за все, ніякого їх наступу не буде. Однак, РФ перекинула в ОРДЛО і нові групи снайперів. Паблік пише: «Російські куратори весь час говорять про "сухопутний коридор до Криму", про проблему води в Криму, про підтримку своїх військ в Придністров'ї". Тому південний напрямок, який до того ж може бути підтриманий російськими кораблями з моря, залишається ймовірним напрямком атаки російських військ. При цьому, слід звернути увагу на слова російських військових кураторів, які говорять про якісь два місяці, то чи готовності, то чи завершення всього на півдні? Поки точно не знаємо».
У той же час, паблік зазначає, що за даними ЗМІ анексованого Криму, навіть незважаючи на сніг, що випав і дощі, річки, озера, водосховища і колодязі водою не наповнилися, в зв'язку з чим, кримський напрямок для президента РФ Володимира Путіна залишається пріоритетним .
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...