"Російські літаки скидали бомби на житлові квартали, залишаючи після себе гори каміння, перемішані з людськими тілами", - британець про війну в Сирії

Деніель прийшов до українського війська із чималим досвідом - після чотирьох років служби в британській піхоті, участі в бойових діях в Іраку, Рідлі також був медиком-волонтером у Сирії, Колумбії, працював у військових концентраційних таборах у Бірмі.

Російські літаки в Сирії скидали бомби великої потужності прямо на житлові квартали, зрівнявши місто з землею і залишивши після себе тільки гори каміння, перемішані з людськими тілами. Про це розповів британець Деніель Рідлі, який уже майже два роки служить у батальйоні морської піхоти в Україні, передають Патріоти України з посиланням на ArmyInform.

Деніель прийшов до українського війська із чималим досвідом - після чотирьох років служби в британській піхоті, участі в бойових діях в Іраку, Рідлі також був медиком-волонтером у Сирії, Колумбії, працював у військових концентраційних таборах у Бірмі.

"У Сирії разом із колегами здійснював евакуацію та надавав допомогу мирним жителям внаслідок російських авіаударів по сирійських містах, працював у шпиталі. Там бачив, як російські літаки скидали бомби великої потужності прямо на житлові квартали. Вони буквально зрівняли місто з землею, залишали після себе лише гори каміння, перемішані з людськими тілами. За один лише день доводилось надавати медичну допомогу 50-60 сирійцям. Загальна ж кількість тих, кому в Сирії надавав допомогу, перевалює за чотири сотні", - повідомив Рідлі.

Британець також розповів, що після Сирії замислювався над тим, аби йти навчатися до медичного університету, та усвідомив, що це довгі роки теорії, а стати корисним зі здобутим досвідом він може уже нині, тому підписав контракт в Україні, ставши морським піхотинцем, і зараз служить за кілька сотень метрів від ворожих позицій на Донбасі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...