Російсько-терористичні утворення "Л/ДНР" готуються до активізації бойових дій: Джерела в зоні бойових дій повідомляють про п'ять ознак

Під час дії режиму припинення вогню війська Росії на Донбасі не припинили посилювати бойові позиції і поповнювати арсенали.

Росія не припиняє постачати бойовикам боєприпаси та інші військові товари. Про це розповіли джерела в зоні бойових дій, передають Патріоти України з посиланням на Сьогодні.

Які п'ять ознак говорять про те, що в так званих "Л/ДНР" готуються до війни, а не до миру:

  • Росія продовжує поставки боєприпасів

Впродовж вересня-жовтня з території РФ через пункти пропуску "Червона могила" та "Довжанський" прибувають вагони з боєприпасами, цистерни з пальним – бензином і дизелем. У Луганську область разом з "гуманітарним конвоєм" Росія доставила тисячу комплектів військової форми російського виробництва. А на окуповану Донеччину постійно заїжджають "УАЗики" з маркуванням "швидка допомога".

  • Бойовики облаштовують блокпости

В районі населених пунктів Приморське, Шевченко та Єнакієве (Донецька область) бойовики облаштовують блокпости. Як вдалося дізнатися з перехоплених розмов, бойовикам дозволено відкривати вогонь в разі непокори місцевого населення. До того ж, в Єнакієвому на території автобази розмістили рембазу військової техніки.

  • У "Л/ДНР" стягують техніку

На східній стороні Донецька, біля Тернового, виявлено заборонене Мінськом важке озброєння – гаубиця Д-30 (120 мм) і три "Гради". У тому ж районі стоять три замаскованих танки.

У Луганській області тим часом, в районі Кіровська, розмістили дві моторизовані батарейно-тактичні групи (близько 350-400 людей), які мають 10 танків, 15 БМП, 2 батареї артсистем Д-30, 20 БТР і плавучий бронетранспортер.

  • Околиці Донецька мінують

В кінці вересня бойовики "ДНР" облаштовували нові мінні поля в районі Донецька і вздовж річки Сіверський Донець. Виходити в райони мінування без розпорядження бойовикам заборонили під загрозою великого штрафу.

  • "Армію" поповнюють за рахунок засуджених

Ватажки "ЛНР" і "ДНР" пропонують засудженим на умовний строк або невеликий тюремний строк альтернативу у вигляді "служби за контрактом". Також на окупованих територіях розпускають чутки про те, що бойовикам підвищать зарплати, таким чином хочуть привернути новобранців. До того ж, набирають рекрутів з окупованого Донбасу для участі в бойових діях на територіях інших держав. Тих, хто має паспорт "Л/ДНР" залучає батальйон "Призрак".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...