Російсько-українська війна: Ексватажок терористів "ДНР" не виключив, що горлівські бойовики загинули від "своїх же"

В суботу бойовики заявили про нібито обстріл з боку ЗСУ своїх позицій під Горлівкою та загибель одного свого військового. Ігор Безлер запевняє, що загинуло 20 російських окупантів. Українська сторона стверджує, що, бойовики самі обстріляли власні позиції.

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що резонансна загибель бойовиків "ДНР" під Горлівкою 20 лютого може бути пов'язана зі зрадою у власних рядах. Про це він написав на своїй сторінці в соціальних мережах, передають Патріоти України.

"Узагальнено: 7 - "200", приблизно стільки ж - "300", - навів він власну статистику втрат бойовиків під Горлівкою.
З його повідомлення випливає, що рейдові загони НВФ "ДНР" в порушення режиму припинення вогню були висунуті для проведення якихось таємних операцій. "Група мотострілецького батальйону - швидше за все з 7-10 чоловік - висунулася для виконання завдання командування. Инфа про маршрут, як завжди, була благополучно "злита". Тому група потрапила в мінно-фугасну засідку. Останній з них поранений боєць - сьомий за рахунком - помер сьогодні вранці в лікарні", - припустив російський терорист зраду в рядах "народної міліції".
"Пам'ятаючи, що в Першій Слов'янській фугаси ставили свої ж із засланих, то не виключено, що і тут вони спрацювали. Так як в "броніках" знайшли застряглі кульки від підшипників", - продовжив він розвивати версію про "засланих козачків".
Як повідомлялося раніше, в суботу бойовики заявили про нібито обстріл з боку ЗСУ позицій НВФ "ДНР" під Горлівкою та загибелі одного свого військового. Бойовик Ігор Безлер запевняє, що 20 лютого загинуло 20 російських окупантів. Українська сторона стверджує, що, бойовики в провокаційних цілях самі обстріляли власні позиції.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...