Російсько-українська війна. На позиціях терористів "ДНР" вибухнув міномет, є жертви

Один терорист загинув на місці, один отримав важкі поранення.

У зоні бойових дій на Донбасі в російських терористів "ДНР" вибухнув міномет. Унаслідок цього один найманець загинув на місці, другого відвезли в лікарню з важкими пораненнями. Про це, посилаючись на інсайдерську інформацію від бойовика, який вийшов на зв'язок зі Збройними силами України, повідомив на своїй сторінці у Facebook український морський піхотинець Олексій Годзенко, передають Патріоти України.

За його словами, НП у терористів трапилася, коли вони намагалися обстріляти позиції наших армійців.

"Ця прекрасна історія трапилася 4 лютого, коли мокшанські жабогадюки вирішили вкотре обстріляти позиції одного цікавого підрозділу (ну, ви зрозуміли) поблизу Горлівки. Що з цього вийшло, нам розповів, кхм... знайомий. Рівень професійної підготовки сепарської армії постійно росте!" – пожартував воїн.

На новину також відреагував у Facebook морпіх Дмитро Іванов. Він уточнив, що інформацію про втрати ворога підтвердив член 3-го батальйону 3-ї бригади "ДНР". "У всіх проблем один початок: сиділа сепарня, нудьгувала. Сьогодні вдень любителям лаптестану стало нічого робити і вони вирішили вкотре постріляти з мінометів десь у районі Горлівки. Але Богу видно все, ти так і знай. Дай Боже здоров'я всім загиблим за "Новоросію", – із сарказмом зазначив захисник України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...