Російсько-українська війна: "У Мураєва і Бондаренко застарілі методички", - Казанський

Почавший війну на Донбасі офіцер ФСБ РФ Ігор Стрєлков визнав, що на Донбасі воює російська армія, та в Україні деякі політики продовжують це заперечувати.

Денис Казанський

Ексватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков), який розпалив війну на Донбасі, знову визнав присутність російських військ на сході України. Про це у своєму блозі розповів відомий український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Стрєлков в останньому інтерв'ю "РойТБ" заявив, що угруповання "Л/ДНР" не можуть чинити опір ЗСУ. Він дав зрозуміти, що тільки завдяки російським військам невизнані "республіки" все ще існують. "Якщо буде спроба допомагати "в годину по чайній ложці", то ми потерпимо на Донбасі поразку. Ні для кого не буде секретом, що зазнали поразки не "корпуси народної міліцій" (які завдяки радникам є сумним жалюгідним видовищем), а саме РФ", - сказав Стрєлков.

Казанський звернув увагу на те, що деякі політики в Україні все ще не визнають факт російської агресії. "Ну це в розумінні Гіркіна ні для кого не секрет, що там воює РФ. А ось для деяких "українських" політиків типу Євгена Мураєва і Олени Бондаренко це якраз "секрет". Вони продовжують стверджувати, що Росія на Донбасі не воює. Це, видно, тільки для ід*отів з застарілими методичками росіян на Донбасі немає. А безпосередній учасник тих подій, росіянин і творець "Л/ДНР" Ігор Гіркін прямим текстом говорить, що це якраз ніякої "народної міліції" там немає" , - зазначив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...