Російсько-українська війна: У перший день весни на Донбасі загинув український воїн

34-річний воїн був родом з Львівської області.

На Донбасі в районі Попасної Луганської області загинув український військовослужбовець - боєць 72-ї бригади імені Чорних запорожців. Про загибель бійця повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації, передають Патріоти України.

34-річний Ігор Гавриляк був родом з Львівської області. Без сина залишилися батьки воїна - Василь і Оксана.

У командуванні операції Об'єднаних сил поки не повідомляли про бойові втрати з початку доби. Станом на 12.00 1 березня було зафіксовано ворожа провокація в районі села Піски. Там російсько-окупаційні війська близько 20 хвилин обстрілювали позиції українських військових з міномета 82-го калібру і випустили десять гранат з автоматичного гранатомета. Наші захисники змусили ворога припинити вогонь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...