Російського боксера засудили за побиття жінок і сексуальні домагання

Сергій Ковальов є ексчемпіоном світу в напівважкій вазі (до 79,9 кг) за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), IBF (Міжнародної боксерської федерації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації).

Колишнього чемпіона світу в напівважкій вазі росіянина Сергія Ковальова засудили на три роки умовно за сексуальні домагання та побиття жінки. Про це повідомляє TMZ Sports, передають Патріоти України.

Сергій Ковальов визнав себе винним в справі про сексуальне домагання.

Росіянин на відкритті боксерського залу в Каліфорнії познайомився з моделлю Джеймі Фронтц, яку схиляв до інтимних стосунків. Коли вона йому відмовила через надмірну агресивність боксера, той побив її та ще й вдарив ногою собаку. Жінка отримала струс мозку, у неї був зламаний ніс і залишилися рани на обличчі.

Суд виніс вердикт у вигляді умовного терміну для росіянина на три роки. Також він повинен заплатити штраф $650 тис. Ковальов вже виплатив жінці $250 тис. ще до рішення суду. Боксер, який живе в США також повинен пройти програму управління гнівом.

Сергій Ковальов є ексчемпіоном світу в напівважкій вазі (до 79,9 кг) за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), IBF (Міжнародної боксерської федерації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...