Російський актор прокоментував скасування заборони на в'їзд в Україну

Актор заявив, що не розуміє, чому йому взагалі був заборонений в'їзд.

Федір Добронравов

Російський актор Федір Добронравов, якому раніше був заборонений в'їзд на територію України, прокоментував судове рішення про скасування заборони. За словами актора, він дуже радий такому рішенню, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Суд скасував заборону? Я не знав, мені поки ніхто не дзвонив. Що можу сказати? Я радий, хоча, чесно кажучи, не розумію, чому мені до цього забороняли", - повідомив Федір Добронравов.

На питання, чи готовий він взяти участь у зйомках "Сватів", якщо вони відновляться, Добронравов відповів: "Якщо "Свати" стануть хоча б маленькою краплею того, що послужить примирення наших народів, то я буду щасливий. Але поки у мене немає ніякої конкретної інформації: будуть зйомки, як і коли".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...