Російський екс-ватажок терористів "ДНР" зізнався, як страчував людей на Донбасі (відео)

У травні-червні 2014 за наказом Ігоря Гіркіна (Стрелкова) в Слов'янську були розстріляні 4 людини.

Про це Гіркін розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі «ГлавТемаНарод», передають Патріоти України.
За його словами, ці страти були здійснені відповідно до радянських нормативних документів 1941 року. «Это не слухи, это правда. Я официально отдавал приказ, собирался трибунал. Были расстреляны командир роты и командир взвода… Была совершенно безобразная ситуация — командир роты начал курить траву, потерял управление», - повідомив Гіркін.
Ця людина і його брат прибули в Слов'янськ з групою Гіркіна «Крим». Вони були болгарами за національністю з околиць Ізмаїла Одеської області. Другий брат загинув на Донбасі рік по тому. «А в одном из взводов группа уголовников харьковских начала проворачивать свои дела… Они похитили местного предпринимателя, начали его пытать с целью получения выкупа», - пояснив Гіркін.
За його словами, рядові були відправлені в штрафний підрозділ під командуванням Мотороли, а командири - розстріляні. «Хотя они [розстріляні, — ред] непосредственно не занимались пытками. Взводный знал о том, что происходит, а ротный даже и не знал. Но такое надо было пресечь в корне», - повідомив Гіркін.
Також він визнав, що був розстріляний «український націоналіст», який нібито прибув до Слов'янська спеціально, щоб «зарізати ополченців». «В результате одного прямо на блокпосту невооруженного зарезал местного, второго ранил. Он был приговорен к смертной казни и расстрелян», - заявив Гіркін.
Також був засуджений за мародерство житель Слов'янська. Він вивіз свою сім'ю з міста, а сам зайнявся крадіжками, проникаючи в покинуті будинки. «Его больше всего мне любят ставить в вину местные украинские правозащитнички так называемые, что человек украл трусы и был расстрелян… Во-первых человек был рецидивистом, дважды судимым за кражи, потом он был пойман с поличным… Не важно, что он украл, важен сам факт», - впевнений Гіркін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...