Російський екс-ватажок терористів "ДНР" визнав, що саме він розпочав війну на Донбасі

Колишній ватажок терористичної "ДНР" Ігор Стрєлков визнав, що саме він почав криваву бійню на Донбасі. Він проговорився, звідки взяв зброю для вторгнення.

Увага на гучну заяву Стрєлкова (справжнє прізвище Гіркін) звернув у Facebook користувач Сергій Попов, передають Патріоти України:

"Один з лідерів донецьких терористів, який втік з "ДНР" в Російську Федерацію, вбивця громадян України на Донбасі Ігор Гіркін заявив, що війна на Донбасі почалася з нього. Прихильник "Новоросії" стверджує, що війну в Луганській і Донецькій областях української держави почав саме він, а зброю для цього і гроші йому надали в анексованому країною-агресором Криму".

Автор публікації наводить цитату Стрєлкова: "Я точно можу сказати про те, що зброю я взяв на території Криму. Там же взяв і дуже невеликі гроші, які у мене були, досить невеликі. А що стосується інших питань, то я, будучи офіцером, просто не можу і не буду відповідати, тому що відповідь на це питання позбавить мене моєї офіцерської честі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...