Російський хокеїст жорстко "наїхав" на "Путіна, який засидівся у владі" (відео)

Російський нападаючий клубу Національної хокейної ліги (НХЛ) "Нью Йорк Рейнджерс" Артемій Панарін в відкриту виступив проти глави РФ Володимира Путіна.
Артемій Панарін

"Думаю, він уже не розуміє, де - добре, де - погано, Мені здається, йому психологічно вже не так просто тверезо оцінювати ситуацію. Багато людей, які говорять йому щось і підводять його до рішень. Якщо тобі все будуть говорити 20 років, який ти молодець і все правильно робиш, ти хіба будеш бачити свої помилки?", - заявив Панарін в ефірі Youtube-каналі "Всьому Головін" в YouTube, передають Патріоти України.

Хокеїст збірної Росії впевнений, що його країні потрібен новий президент. "Путін засидівся у владі. Мені не подобається беззаконня. Людина 19 років при владі і ніяк в законі ми не виросли. Багато сприймуть, що я агент, але це моя думка. За нього голосують, тому що немає свободи слова, каналів, які розповіли б правду. Я б хотів щоб будь-які зміни відбулися, кудись рушити. Часу минуло вже досить і люди самі повинні зрозуміти, хто правий. Наша головна помилка, що всі думають: "Краще Володимира Володимировича у нас нікого немає". Але це ж маячня. У нас скільки мільйонів у країні, і немає жодної такої людини? Краще є, в будь-якому випадку", – сказав Панарін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...