Російський мільярдер подав до суду на топ-модель 90-х через гроші

Одружений Доронін і Кемпбелл зустрічалися з 2008 по 2013 роки.

Російський мільярдер Владислав Доронін подав до суду на свою колишню кохану - супермодель з Великобританії Наомі Кемпбелл. Він стверджує, що вона не повертає борг. Про це йдеться в матеріалі TMZ, передають Патріоти України.

Згідно з позовом, який подав 57-річний Доронін, він позичив моделі певну суму грошей, яку Кемпбелл відмовляється повертати. Крім того, модель звинуватили в тому, що вона відмовляється повертати власність олігарха, яка коштує більше трьох мільйонів доларів. Однак деталі справи не розголошуються.

Нагадаємо, що одружений Доронін і Кемпбелл зустрічалися з 2008 по 2013 роки. Олігарх до сих пір не розлучився зі своєю офіційною дружиною Катериною, яка обіцяє залишити його "без копійки".

Також відомо, що багаторічною супутницею олігарха є модель Христина Романова, яка народила йому двох дочок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...