Російський пропаганд*н розповів, як Ходаковський з Захарченком Донецьк "дерибанили"

Манекін назвав Ходаковського «перевербованим офіцером СБУ, який двічі порушив присягу».

Російський пропагандист, який проживає в непідконтрольному Україні Донецьку Роман Манекін несподівано піддав різкій критиці екскомандира підрозділу НЗФ «ДНР» батальйону «Схід» Олександра Ходаковського і заявив, що той не має шансів на успішну «політичну кар'єру» в ОРДО. Відповідний пост Манекін написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.
Так, Манекін назвав Ходаковського «перевербованим офіцером СБУ, який двічі порушив присягу». За словами Манекіна, на ватажка НЗФ Ходаковського і в ОРДО і в Україні зібрано багато компромату і додав: «Ходаковский, вместе с Захарченко — те люди, которые „дерибанили“ Донецк, когда Стрелков сражался с многократно превосходящими силами противника в Славянске, Безлер, практически голыми руками, взял Горловку, безграмотный Хакимзянов зачем-то отправился в Мариуполь… Классическая ошибка всех „атаманов“: вместо того, чтобы идти вперед, оставляя за спиной мелкие гарнизоны противников, они начинают везде назначать „своих“ и, условно говоря, грабить обоз!».

Манекін висловив думку, що Ходаковський не має жодних шансів в разі реального політичного протистояння з Україною: «Против „команды Зе“, Ходаковский — величина отрицательная! Завалит все дело! И увлечет за собой ДНР. Как, кстати, и Пушилин. ДНР проиграет, сделав ставку на Ходаковского. Место „Скифа“ в предстоящих политических баталиях — в обойме Муратова. Никакой самостоятельной политической партии у него уже не будет. Он свой шанс профукал. Став не на ту сторону окопов».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...