Російський слід? У Лівії виявили вісім масових поховань, десятки людей були поховані заживо (відео)

Братські могили розташовані в районі міста Тархуна, на південь від Тріполі, контроль над яким повернули сили міжнародно визнаного уряду національної згоди.

На звільнених територіях Лівії після відступу Лівійської національної армією Халіфи Хафтара виявили вісім масових поховань. Про це повідомили в Місії ООН в Лівії, передають Патріоти України.

Місія ООН в Лівії привітала рішення уряду почати розслідування і закликала оперативно приступити до встановлення осіб жертв, причин смерті і передачі тіл найближчим родичам.

Точна кількість людей, похованих в братських могилах, на даний момент невідома. Як пише The Guardian, в одній з могил було як мінімум 15 ще тіл, які не встигли повністю розкластися. За наявною інформацією, в деяких могилах були поховані цілі сім'ї.

Міністр внутрішніх справ Лівії Фатхі Башагха заявив, що після звільнення міста Тархуна виявили контейнер, всередині якого були спалені заживо ув'язнені, а також кілька масових поховань, де, згідно з попередніми даними, десятки людей були поховані заживо.

«Ми виявили докази безлічі жахливих злочинів, скоєних бойовиками, які контролювали місто Тархуна», - написав він у Twitter.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...