Російський терорист передрік Кремлю великі втрати від протистояння з Туреччиною у Сирії

Домовленість президентів РФ і Туреччини про перемир'я в Ідлібі довго не триватиме.

Ігор Стрєлков

Колишній "міністр оборони" "ДНР" Ігор Стрєлков прокоментував домовленість президентів Туреччини і РФ Реджепа Ердогана і Володимира Путіна з приводу Ідлібу. Він упевнений, що перемир'я буде недовгим, передають Патріоти України.

"Російсько-турецька війна поки відкладається. Війна в Сирії продовжиться", - написав терорист на своїй сторінці в соцмережі.

Він прийшов до висновку, що в ході цих переговорів жодна зі сторін не отримала перемогу. Протиріччя між країнами залишилися, що загрожує вилитися в нову хвилю конфлікту. Більш того, і Москва, і Анкара, очевидно вже почали підготовку до такого сценарію. "Кожна сторона, безсумнівно, "тримає дулю в кишені" і трактує досягнуті угоди суто по-своєму ... Тому я прогнозую подальше обопільне нарощування сил і Туреччиною, і РФ в зоні конфлікту", - заявив Стрєлков.

Він спрогнозував подальше нарощування сил в Ідлібі сторонами конфлікту. "Ще більше ресурсів Росії буде безповоротно втоплено в кривавому сирійському болоті", - констатував "екс-міністр оборони" "ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...