Російський терорист визнав, що кремлівські куратори "зжерли" Донбас (відео)

Російські куратори спільно з діючою «владою Л/ДНР» практично повністю знищили економіку індустріально розвиненого Донбасу.

Про це заявив екскомандир підрозділів «ДНР» росіянин Ігор Гіркін в ефірі одного з пропагандистських телеканалів, передають Патріоти України.
За його словами, «російський чиновно-олігархічний апарат за участю високопоставлених чекістів зжер Донбас». Гіркін зазначив, що знає прізвища «чекістів», які цим займалися, проте, не назвав їх: «Вони зжерли Донбас, просто зжерли Донбас, де була працююча індустріальна економіка ... Вони її знищили, працюючу індустріальну економіку знищили практично під нуль ... Я знаю дуже високопоставлених чекістів, які відповідали за цей регіон. А тепер, перебуваючи на пенсії, продовжують "курирувати" по лінії інших, тепер уже комерційних структур».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...