Російський журналіст спрогнозував "ідеальний" план Кремля для Білорусі

Російський журналіст Аркадій Бабченко запропонував своє вирішення білоруської кризи, стандартне для керівництва РФ, передають Патріоти України.

«Я б на місці Путіна ввів би війська, заарештував Лукашенка, посадив би на трон Тихановську, отримавши симпатії всієї країни, і вже з нею, в політиці ще більшим нулем, ніж Зеленський, оточеній усіма проросійськими силовиками і міністрами, яких залишив би на своїх місцях, користуючись поки ще відсутністю антиросійських настроїв, підписав би нові угоди, за якими Білорусь переходить в повне і безроздільне володіння Росії на віки вічні відтепер і до кінця віку», - пише Бабченко.Політолог Андрій Піонтковський вважає, що Путін вже давно прийняв таке рішення.Коментатори відреагували на пост неоднозначно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...