Російським гумористам-пенсіонерам зірвали виступ у Сочі

Петросян припустив, що хтось нахуліганив і подзвонив у поліцію.

Відомих російський артистів Євгена Петросяна та Володимира Винокура евакуювали з виступу на щорічному фестивалі "Гуморина" у Сочі. Про це повідомили самі артисти на своїх сторінках в Instagram, передають Патріоти України.

Винокур поділився роликом з концерту і розповів, що коли він готувався до виходу на майданчик фестивалю, на сцену вийшов ведучий і попросив виступаючого Петросяна покинути сцену, проте причину евакуації не назвали.

"Далі почалася евакуація глядачів, а потім і нас - артистів!" - розповідав Винокур.

За словами Петросяна загроз у концертному залі не знайшли. Артист припустив, що хтось нахуліганив і подзвонив у поліцію. Комік також додав, що гумор виручає у будь-якій ситуації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...