"Роснефть" зіткнулася з проблемами при поставках нафти: Що відомо

Через планове скорочення компанії вже не вистачає палива, щоб покрити довгострокові контракти.

Через скорочення видобутку нафти за угодою ОПЕК + російська компанія "Роснефть" зіткнулася з проблемами при поставках нафти, підкреслюється, що їй вже не вистачає палива, щоб покрити довгострокові контракти. При цьому скорочення видобутку планують збільшити в червні, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

Джерела видання розкрили деталі і пояснили, що іноземним клієнтам компанії може не дійти вся нафта, яка передбачається за довгостроковими контрактами, і поки рішення проблеми не знайдено. Підкреслюється, що компанія вже скорочує планові поставки в червні в декількох напрямках. Також в Міненерго вже надіслали листа з докладним описом проблеми щодо поставок.

При цьому компанія скоротила видобуток всього на 17%.

Джерела дізналися про труднощі і на внутрішньому ринку, адже, як виявилося, нафти не вистачає навіть на виробничих НПЗ, а "Роснефть" зобов'язується виконувати всі поставки по бензину на внутрішньому ринку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...