"Россия пострадала", - російський блогер про домовленості Путіна з Трампом

Президент США Дональд Трамп розповів, що його російський колега Володимир Путін погодився прийняти апарати штучної вентиляції легенів від США.

Після телефонної розмови з Володимиром Путіним 7 травня глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що Росії важко дається боротьба з COVID-19. Вашингтон вирішив підтримати Кремль і запропонував відправити в якості допомоги партію ШВЛ, які рятують життя пацієнтам з коронавірусом, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

У Кремлі цю новину прокоментували більш стримано, відзначивши, що Білий дім дійсно запропонував допомогу, однак відповідь Москви поки не розголошують.

Блогер Анатолій Несміян (Ель Мюрид) зазначив, що у важкій ситуації будь-яка допомога не зайва, але виникає питання: навіщо Кремль демонстративно місяць тому слав медичну допомогу в Європу. "Якщо у нас туго з медичним обладнанням, то для чого потрібно було влаштовувати цирк з помпезною його відправкою в Італію і заявами про те, що у нас самих цього добра дівати нікуди ... Проте, російська промисловість виявилася неспроможною налагодити в короткі терміни достатню кількість апаратів ШВЛ. Хоча, швидше за все, тут питання навіть не до промисловості, так як апарат ШВЛ не найскладніший пристрій, а все до тієї ж управлінської системи, не здатної згенерувати рішення про випуск необхідної продукції", - резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...