РосЗМІ повідомляють про збільшення поставок російського вугілля в Україну

У той же час наголошується, що в річному вимірі постачання знизилося на 51,6%.

Протягом липня Росія в три рази збільшила обсяги поставок вугілля в Україну - до 394 800 тонн. Про це пише російське видання «Коммерсант» з посиланням на дані Центрального диспетчерського управління паливно-енергетичного комплексу РФ, передають Патріоти України.

У той же час наголошується, що в річному вимірі постачання знизилося на 51,6%. А в цілому з початку року відставання експорту в порівнянні з минулим роком склало 1 млн тонн, повідомляє видання.

Старший аналітик Dragon Capital Денис Саква розповів, що скорочення поставок вугілля з Росії стало причиною зниження виробництва коксу. «Якщо в травні було проведено 917 000 тон, то в червні - 769 000 тон, в липні - 798 000 тон. Таким чином, знизилася виплавка чавуну і сталі з 1,8 млн тонн в травні до 1,6 млн тонн в червні і 1,7 млн тонн в липні», - розповів експерт.

У той же час, в серпні зростання виплавки сталі склало 1,9 млн тонн. Це може бути спровоковане зростанням поставок вугілля з Росії або збільшенням імпорту з інших країн, припустило видання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...