Розчарування: Зіркова "холостячка" вигнала з проекту одного з учасників

Інцидент з одним з учасників стався під час зйомок четвертого тижня під час проведення конференції.

Ксенія Мішина

У 4 випуску реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вигнала одного з учасників. Дівчина публічно викрила Назара Дзивульского, який вирішив розповісти, як сильно він дорожить своїм сином. Як виявилося, чоловік відмовився від свого сина і прав на нього. Про це актрисі стало відомо з відео, яке їй надіслала колишня дружина Назара, передають Патріоти України з посиланням на СТБ.

Інцидент з одним з учасників стався під час зйомок четвертого тижня під час проведення конференції. Головним розчаруванням стало викриття Назара Дзивульского, який вирішив розповісти, як сильно він дорожить своїм сином. Проте в редакцію прийшли дані про те, що чоловік повністю відмовився від прав на дитину. "Це був складний період в той момент. Але я ніколи не кидав свого сина. Тоді хотілося дружині додаткових фінансів від держави", – спробував виправдатися чоловік.

Також чоловік додав, що виплачує дружині щомісяця аліменти у розмірі 2,5 тисячі гривень.

Вже після конференції Ксенія Мішина, головна героїня реаліті, подивилася відео колишньої дружини Назара. Як з'ясувалося, син Назара – Платон – практично не отримував батьківської допомоги. А бачився горе-батько з ним всього кілька разів за шість років. Крім того, у чоловіка є заборгованість по аліментах.

"Він кинув нас, коли Платону був тиждень. З народження дитини він бачив його раз 12. Сьогодні він пишається ним, а праці до цього не було зроблено жодного дня. Жоден день народження він не провів з ним. Кажу, як перед Богом", – зізналася ексдружина Людмила.

Ксенія Мішина публічно викрила чоловіка і повідомила, що поспілкувалася з його колишньою дружиною. "Приходити сюди та спекулювати на сині... Тотальна брехня. Я зателефонувала мамі Платона, і вона мені розповіла, що за місяць до проєкту Назар повідомив синові, що він його батько", – прокоментувала Ксенія.

Мішина також повідомила учаснику про те, що знає правду. А також додала, що якщо Назар спробує помститися колишній дружині за розкриття фактів, то він буде мати справу з адвокатами Ксенії. Попрощатися з претендентом на її серце актрисі довелося до церемонії троянд.

Розлючений вже колишній учасник реаліті на камеру прокоментував, що взагалі невідомо, чому Ксенія Мішина розлучилася з батьком свого сина. Слова дружини він назвав жорсткою помстою і порадив їй "знайти мужика".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...