"Розділяй і володарюй!": Генерал розкрив тактику Путіна в Україні

​На даному етапі завданням Кремля є дестабілізація ситуації в Україні, в тому числі, шляхом розшарування суспільства.

Таку точку зору висловив заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-майор Сергій Кривонос, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Відповідаючи на питання про те, чи готова Україна до можливої активізації бойових дій на Донбасі навесні-влітку цього року і до того, що Росія, яка зосередила на кордоні величезну кількість військ, хоче встановити контроль над нашою країною і сусідньою Білоруссю, генерал сказав: «Питання не тільки в нашій готовності, а й в готовності росіян».

На його думку, на даному етапі основним завданням Росії є дестабілізація ситуації всередині України. Причому, різними способами. «У тому числі, дискредитуючи і уряд, і парламент, і безпосередньо президента, мовляв, вони не можуть навести порядок в країні і утримати його на належному рівні», - зазначив він і додав: «Мета Кремля - щоб, дискутуючи з певних питань, українці якщо не ненавиділи один одного, то хоча б відчайдушно сперечалися. Чим більше розшароване суспільство, тим складніше ним управляти».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...