"Рожденный ползать...": На Росії знову розбився літак, є загиблі (відео)

У Московській області 27 липня впав легкомоторний літак у річку Оку, в результаті чого загинули дві людини.

За даними росЗМІ, аварія трапилася поблизу села Дракіно, у міському окрузі Серпухов, передають Патріоти України.

Рятувальники виловили літак за допомогою баржі з води і відправили до Серпухова на експертизу. Пізніше підняли на поверхню тіла загиблих – пілота і пасажира.

За попередньою інформацією, аварія повітряного судна сталася через те, що при зльоті повітряне судно зачепилося за лінію електропередачі. За однією з версій катастрофи, помилки припустився пілот.

"За фактом аварії літака у Серпуховскому районі Московської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб)", – заявила старший помічник керівника Московського міжрегіонального слідчого управління на транспорті (ММСУТ) СК Росії Олена Марковська.

Вона уточнила, що крах зазнав легкомоторний літак-амфібія, який вилетів з аеродрому Новинки.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...