Розірвані коліно і п'ята: У Києві пес накинувся на п'ятирічного хлопчика

Собака була без намордника.

У столиці п'ятирічного хлопчика покусав сусідський собака, коли він разом із батьком повертався додому. У дитини розірване коліно і п'ята, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

П'ятирічний Тимофій із татом повертався із садочка додому, а потрапив у травмпункт. Він каже, що просто хотів привітатися із сусідами: "Сталася якась проблема. Собака на мене вибігла і вкусила за ногу".

Батько хлопчика згадує, що собака була без намордника, але за повідок була прикута до труби. Пес на господаря не реагував. Батько ж хлопчика накинувся на собаку, взяв її за горло і почав душити. У той момент дитина вирвалася з пащі тварини.
Собака належить синові сусіда. Він каже, дуже схожий на американського пітбуля. У їхньому дворі бував часто. Батьки власника собаки шкодують, що така ситуація сталася.
Інструкторка дресирувальної школи для собак Юлія Чикригіна каже, якщо нема можливості контролювати собаку, вона повинна бути або вдома, або в машині. Вона працює з породами, які в народі називають бійцівськими. За її словами, проблема цих собак - господарі. "Деякі беруть, щоб самоутвердитися. Пес не навчений, не вихований. Собака не соціальна. Агресія, скоріше за все, підкріплена господарем", - каже інструкторка.
Собаці необхідна увага і дисципліна, пояснила фахівчиня. У поліції зареєстрували заяву про собачий напад і визначаються з кримінальним провадженням.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...