Розплата за Крим і Донбас: На скільки впала економіка РФ з 2014 року

В мережі показали статистику зростання ВВП Росії в доларах, яка після окупації Криму і Донбасу обвалилася до рівня 2008 року.

В інтернеті оприлюднено відео з заявою російського президента Володимира Путіна, яке викликало обурення росіян в соціальних мережах, передають Патріоти України.
Російський президент зазначив, що головним завданням для його команди є посилення економічного зростання. Однак росіяни, втомлені від постійних заяв Путіна про світле майбутнє, показали статистику, згідно з якою 12 останніх років Росія топчеться на місці.

Один з користувачів показав статистику зростання ВВП Росії в доларах, яка після окупації Криму і Донбасу обвалилася до рівня 2008 року. Згідно з опублікованими даними, в 2008 році валовий внутрішній продукт знаходився на позначці 1,7 трлн. У 2013 році він виріс і досяг 2,3 трлн.

Потім пішли події, пов'язані з окупацією українських територій і санкціями Заходу: 2008 - 1,7 трлн; 2013 - 2,3 трлн; 2019 - 1,7 трлн. ВВП Росії впав і в 2019 році зафіксований на рівні все тих же 1,7 трлн.

При цьому в коментарях люди заявляють, що в казки Путіна вже не вірять.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...