Розпочалася серйозна геополітична війна: Росія перекидає в Африку нову групу найманців

У ЦАР кремлівські найманці підтримуватиму проросійського президента і його збройні сили.

Повстанці ЦАР взяли під контроль район, де в 2018 році були вбиті троє російських журналістів, в тому числі Орхан Джемаль. Як повідомляє російський журналіст Максим Шевченко, подібна рокіровка допоможе просуванню розслідування злочину. У той же час почалося нове перекидання загонів найманців в країну, передають Патріоти України.

Максим Шевченко в ефірі "Еха Москви" заявив, що зіткнення в ЦАР значать більше, чим може здатися на перший погляд: "За подіями в ЦАР стоять не тільки якісь групи, а це дуже серйозна геополітична війна, в якій беруть участь сили, які борються за владу в сучасному світі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...