Розцінили як зґвалтування: Британця посадили у в'язницю за... проколювання презервативів перед сексом

У суді чоловік заявив, що таким чином намагався змусити партнерку змінити метод контрацепції.

Суд засудив до чотирьох років позбавлення волі жителя англійського міста Вустер, 47-річного Ендрю Льюїса, який потайки проколював презервативи перед сексом, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як пише портал Metro.co.uk, у березні 2018 року жінка випадково виявила в одному з ящиків загальної тумбочки шпильку і кілька проколених презервативів. Запідозривши недобре, вона вирішила перевірити відро для сміття і знайшла там нещодавно використаний презерватив, який також був проколотий. Цей випадок був розцінений як зґвалтування. Про нього стало відомо зі звернення жінки в поліцію у зв'язку з іншим конфліктом.

Суддя підкреслив, що Льюїсу дуже пощастило, що обдурена жінка не завагітніла.

У суді Льюїс заявив, що намагався змусити партнерку змінити метод контрацепції. Він вирішив, що якщо презерватив порветься, кохана відмовиться від використання презервативів, і це поліпшить якість близькості. Пізніше чоловік назвав свій вчинок найбільшою дурістю, яку він коли-небудь вчинював. Він додав, що не планував заводити дитину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...